OVER ONS

Wie ben ik?

Mijn naam is Milena. 

Van kinds af aan ben ik gefascineerd geweest door dieren. Wij hebben altijd honden en katten gehad, aangevuld met de nodige knaagdieren. Ik wou me dan ook verdiepen in de dierenwereld. Zo heb ik mijn bachelor Agro- en biotechnologie dierenzorg behaald. Tijdens deze studie heb ik veel geleerd over gedrag en heb ik mijn stages bij professionele trainers gevolgd.

Mijn eerste werkervaring was is een asiel waar ik 2 jaar heb gewerkt. Hier heb ik mijn kennis praktisch kunnen toepassen bij de asielhonden. Dagelijks was ik bezig met hun gedrag en training. De passie om honden te trainen groeide als maar meer en ben ik Paw Connection gestart! Mijn doel is om mensen te helpen een betere band met hun hond te hebben. Ik probeer zowel de fysieke als de mentale noden van de hond te bevredigen en zo een betere band te scheppen tussen hond en eigenaar.

Verzorging van onze viervoeters is uiteraard ook één van mijn interesses. Om mijn klanten zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn heb ik me bijgeschoold en bied ik ook trimmen aan! 

DSC_0789_edited.jpg

Saar, Micro en Usha

Zelf heb ik 3 honden waar ik intensief mee bezig ben. Ik heb 2 Mechelse herders (Usha en Saar) en een Border collie (Micro). 

Met Usha doe ik aan agility, frisbee, detectie en gehoorzaamheid. Zij is ook meestal mijn demo hond. 

Micro is de jongste van de hoop, ondertussen heeft hij zijn brevet gehaald voor gehoorzaamheid en zal hij meedoen aan wedstrijden. Naarmate hij ouder wordt zal hij ook aan agility doen.

Saar is ons oudje (9 jaar), zij doet wel nog actief mee aan gehoorzaamheid.