DIENSTEN

Training en gedrag

Gedragstherapie

Heeft uw hond last van uitvallen naar andere honden/mensen? Trekt hij aan de lijn? Of heeft hij last van andere gedragsproblemen? Wij helpen u graag met aangepast advies en een persoonlijke training! Deze trainingen zijn privé, alle focus ligt op u en uw hond.

Privé lessen zijn ook mogelijk zonder specifieke gedragsproblemen. Wenst u gewoon wat advies bij een jonge hond? Tips nodig voor bepaalde zaken? Dan zijn privé lessen hier ook een mogelijkheid voor.

Interne Training

Hierbij komt je hond 2-3 weken bij ons op logee.
Waarom is dit goed?

Je hond leert in een nieuwe omgeving de basisregels van gehoorzaamheid zonder afleiding van aangeleerde signalen van de eigenaar en zonder enige frustratie van het baasje. Hierdoor gaat het proces veel vlotter en kunnen we u en uw hond veel sneller helpen!

Dit is een intensieve training waarbij de hond én het baasje regels en structuur leren.

Groepslessen

Maandelijks worden er nieuwe groepslessen georganiseerd in de vorm van cursussen. Per groep zijn er maximum 4 leden. Er zijn verschillende cursussen:

- Pups en jeugd

- De brave huishond 

- Tricks & fun

- Rally Obedience

- Frisbee

- Agility

- Etc.

De cursussen bevatten 6 - 8 lessen.

Deze zijn allen te vinden op de Facebook-pagina bij evenementen.

Trimmen

Je hond krijgt een professionele onderhoudsbeurt!
Groot en klein zijn welkom. Zowel de vacht wordt grondig onderhouden als de nageltjes, oortjes, etc. Alles wordt zo stressvrij mogelijk gedaan door een hondengedragstherapeut.

Opvang en uitlaatdienst

Heeft u een druk werkschema of een druk gezinsleven? Merkt u dat u niet genoeg tijd heeft om met uw viervoeter te gaan wandelen? Of wilt u gewoon een leuke activiteit voor uw hond? Wij bieden hier 2 opties aan;

 

Uitlaatdienst
Paw Connection gaat met plezier met uw hond actief gaan wandelen! Wij gaan dan op pad in velden, bossen, natuurgebieden, etc. Snuffelen en verkennen staat hier centraal!

Uw hond wordt uitgelaten door een professionele hondentrainer met jarenlange ervaring.

Opvang

Uw hond is bij ons welkom in dag- of vakantieopvang. Bij dagopvang wordt hij 's ochtends afgezet en 's avonds opgehaald. Dit is vooral handig als u lange dagen werkt en u uw hond niet te lang alleen wilt laten. Bij ons mag de hond ravotten met zijn soortgenootjes en is er een optie dat er mee gewandeld wordt in het bos achter ons.

Ook bieden wij pension aan voor uw hond! Wij vangen maximum 3 honden op en hierbij krijgen ze veel individuele aandacht. Indien de honden sociaal zijn kunnen ze samen spelen maar ook honden die het niet te vinden hebben met hun soortgenootjes zijn welkom. Er wordt dagelijks tijd genomen om met alle honden te wandelen in het bos achter ons domein.

Begeleid spelen

Samen met De Tolbeekhoeve organiseren wij begeleide spelsessies.

Wat is het?

In tegenstelling tot klassieke losloopweides maken wij groepjes honden die in spelstijl matchen. Zo hebben we een groep die graag fysiek spelen en ravotten, de andere groep bestaat uit hondjes die liever achter elkaar rennen maar waar er weinig fysiek contact is.

Waarom doen we het zo? Simpel. Niet alle honden spelen graag met elke hond, net zoals wij niet met iedere mens overeen komen. Doordat we groepjes maken met passende spelstijlen is er een verminderde kans op incidenten en spanningen. 

Samen met Roos van De Tolbeekhoeve begeleiden we deze sessies en geven we uitleg waar nodig. Dit zodat eigenaars leren wat normaal spelgedrag is, wanneer ze al dan niet moeten ingrijpen en hoe je lichaamstaal van een hond moet lezen.

Komende sessies en inschrijvingen verlopen hoofdzakelijk via de facebookgroep van Begeleid Spelen.

  • Facebook

GSM: 0495/11.55.42

E-MAIL: pawconnection@hotmail.com

BTW: BE 0729.740.106

  • White Facebook Icon